Bo Henriksen: Det er ikke så vanskeligt i Superligaen

Søndag satte Horsens en 1-0-føring over styr for anden kamp i streg i Alka Superligaen, da det blev til 1-1 mod Sønderjyske, der gæstede Casa Arena i Horsens.

Dermed har Bo Henriksens mandskab fået to point i to kampe i et svært startprogram, hvor flere af topholdene fra sæsonen i fjord venter. Horsens-træneren ser dog lyst på det.

- Det er klart, at vi har et svært program i starten, hvor vi møder mange af topholdene fra sidste sæson, så er det klart, at det bliver vanskeligt, men igen, så har vi jo også set, at så vanskeligt er det heller ikke at være med.

- Vi kan godt være med. Vi ved godt, vi ikke er favoritter til at vinde Superligaen, men vi kan være med, hvor det er sjovt. Vi kan gøre ondt på de andre, og det kommer vi også til i Brøndby i næste weekend. Det tror vi helt sikkert på, siger Bo Henriksen.

Til dagens kamp skabte sønderjyderne ikke de store chancer, og derfor var Bo Henriksen ganske tilfreds med dagens indsats på trods af de mange indlæg mod sig.

- I det store hele gjorde vi det fornuftigt. Vi har 20-25 minutter i anden halvleg, hvor vi blev alt for passive og kom til at stå alt for langt tilbage. Det gjorde, at de fik alt for mange indlæg og dødbolde.

- Det er jeg lidt træt af, for der er jo ingen grund til at give dem så mange. De skabte jo ikke en chance i åbent spil, og vi havde vores chancer til at score. Men 1-1 var vel tilfredsstillende, siger Bo Henriksen.

Næste weekend venter Brøndby, og søndagens Horsens-målscorer, Bubacarr Sanneh, håber, at han kan komme på måltavlen for tredje kamp i streg.

- Ja, det håber jeg. Nu har jeg selvtilliden, og det vil jeg prøve at bruge mod Brøndby, men det bliver en meget hård kamp, siger Bubacarr Sanneh.

/ritzau/

Dagens Gossip