Bobby Brown taler ud om datters død

Skrevet af admin

14/09/2015

Dagens topnyheder

En sønderknust far har for første gang i et åbenhjertigt interview på tv fortalt om tragedien, hvor han mistede sin datter, Bobbi Kristina Brown. Det følelsesladede interview blev vist i mandagens udgave af det amerikanske talkshow "The Real".

Den 22-årige Bobbi Kristina var datter af Bobby Brown og den afdøde sanglegende Whitney Houston og sov ind på et hospice i Georgia tilbage i juli måned. Efter at have ligget i koma i seks måneder, måtte venner og familie sige farvel til den unge realitystjerne, og indtil nu har Bobby Brown ikke kommenteret på tabet af sin datter.

Tragedien går tilbage til januar, hvor Bobbi Kristina blev fundet bevidstløs i et badekar af sin kæreste Nick Gordon.

Det var en sårbar og påvirket Bobby Brown, der startede interviewet med de kvindelige værter i programmet "The Real".

- Det kan godt være, at jeg er nødt til at gå bagved og græde, fortalte en rørt Bobby Brown. 

- Hvis bare jeg var dukket op to dage før, ville situationen ikke have udviklet sig til det, den gjorde, tilføjede den 46-årige sanger.

Efter de seks måneder i koma, var der ikke mere at gøre for Bobbi Kristina og hendes familie. Bobby Brown er meget religiøs og er overbevist om, at Gud har givet hans datter et bedre sted at være.

- Vi bad i seks måneder for, at der skulle ske noget godt. Men når Gud kalder på dig, så kalder han på dig, fortalte Bobby Brown, der trods tårer og smerte fik rystet lidt humor ud af ærmet.

- Jeg er ret sikker på, at hendes mor (Whitney Houston, red.) sagde: 'Kom så, lad os få hende herop!', sagde Bobby Brown, der fik den trykkede stemning til at blive lidt mere munter og gav udtryk for, at han er glad for, at Bobbi Kristina nu er forenet med sin mor igen.  

Bobby Brown og Whitney Houston var gift gennem næsten 15 år, men blev skilt i 2007.

Flere medier har sammenlignet Bobbi Kristinas tragiske død med Whitney Houstons død i 2012. Hun blev også blev fundet bevidstløs i et badekar på et hotelværelse i Beverly Hills. 

/ritzau/FOKUS