Bode Miller forsvarer ufølsom journalist

NBC-journalist Christin Cooper er blevet hårdt kritiseret, efter at hun fik den amerikanske skistjerne Bode Miller til at bryde sammen på direkte tv med flere spørgsmål om hans afdøde bror.

- Mine følelser var meget rå. Hun (Christin Cooper, red.) stillede de spørgsmål, som enhver journalist ville have gjort. At presse den interviewede er en del af det, og hun forsøgte ikke at forårsage smerte, tweeter Bode Miller og tilføjer:

- Jeg sætter pris på alle dem, der bakker mig op. Men vær venligst søde ved Christin Cooper. Det var et vildt og emotionelt øjeblik, og det var overhovedet ikke hendes fejl.

Christin Cooper interviewede søndag 36-årige Miller, der netop var blevet den ældste alpine medaljetager i OL's historie, og her spurgte hun flere gange ind til Millers lillebror, Chelone Miller, der i april sidste år døde af et slagtilfælde under en skiferie.

- Jeg ved, at du gerne ville have været her med Chilly (Chelone Miller, red.) og rigtig have nydt disse lege. Hvor meget betyder det, at du laver så god en præstation for ham? Eller var det for ham? spurgte Cooper blandt andet.

Bode Miller svarede med tårer i øjnene, at det har været et hårdt år, og at han ikke vidste, om præstationen var til ære for broren.

Efter et øjebliks stilhed spurgte Cooper igen:

- Da du kiggede op mod himlen ved løbets start...det lignede, at du talte med en eller anden. Hvad skete der?

Det spørgsmål blev for meget for Miller, der brød sammen og måtte dække sit ansigt med sine hænder for åben skærm.

Coopers spørgsmål fik efterfølgende tusindvis af amerikanere til tasterne, hvor de rasede over den ufølsomme journalist.

/ritzau/AFP

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip