Boe og Mogensen laver stensikkert hattrick ved Masters

Skrevet af admin

28/12/2015

Mest læste i dag

Sejren var aldrig i fare, da Mathias Boe og Carsten Mogensen mandag aften spillede finale i herredouble ved invitationsturneringen Copenhagen Masters.

Med cifrene 21-13 og 21-16 vandt Danmarks bedst rangerede herredouble sikkert over Yusuf Ade og Nayaka Arya Pankaryantra Wal fra Indonesien.

Dermed vinder danskerne turneringen for tredje gang i træk.

- Det er selvfølgelig altid sjovest at vinde. Det er derfor, man står op hver morgen, selv om man har stive stænger, lyder det fra Mathias Boe.

Copenhagen Masters er en invitationsturnering, hvor der ikke er ranglistepoint på spil, men hvor danske og udenlandske spillere inviteres af Badminton Danmark.

- Det er selvfølgelig ikke verdens største turnering, men vi spiller i en intim atmosfære og der er mange mennesker, så det er fedt at vinde, siger Mathias Boe.

Masters-hattricket runder et år af, hvor det både er blevet til op- og nedture for det danske par, der lige nu rangerer som nummer fire i verden.

- Vi startede godt og nåede helt hen til april, før vi tabte vores første kamp. Og derfra har det så været lidt blandet. Det mest skuffende var selvfølgelig VM, hvor vi kom godt fra start, men så havde en offday i kvartfinalen.

- Men jeg synes egentlig, at det har været et acceptabelt år. Vi ville selvfølgelig gerne have vundet lidt flere turneringer, men sådan skulle det ikke være. Så alt i alt har det været en acceptabel indsats uden at være prangende, siger Mathias Boe.

Det danske par har ikke lang tid til at nyde Masters-sejren. Allerede i løbet af den næste uge tager de to til Indien for at deltage i en holdturnering.

- Og så træner vi frem mod All England derfra. Der kommer et par turneringer lige efter hinanden, som vi skal sørge for at være klar til, siger Mathias Boe.

/ritzau/