Boe og Mogensen samler ikke på semifinaler

Den danske badmintonduo Mathias Boe og Carsten Mogensen tabte lørdag eftermiddag semifinalen ved Denmark Open i Odense efter en uhyre tæt match mod Kien Keat Koo og Boon Heong Tan fra Malaysia.

Danskerne var allerede i onsdagens første runde millimeter fra at ryge ud til et engelsk par. Så spørgsmålet var, om OL-sølvvinderne trods alt ikke var tilfredse med at nå frem til en semifinale?

- Det var da dejligt, at vi fik nogle flere kampe herovre kontra at ryge ud i onsdags, siger Mathias Boe.

- Men vi har vundet en del ting, og en semifinaleplads er ikke rigtig noget, der kribler i storetåen.

- Det er selvfølgelig bedre end at ryge ud i første runde, men det er ikke en, der kommer til at stå øverst på medaljehylden derhjemme, lyder det fra Boe.

Den danske duo har tidligere i turneringen udtalt, at det har svært at finde motivationen oven på den flotte præstation ved sommerens OL. Lørdag virkede parret dog toptændt.

- Ja, vi skal lige ind i den der turneringstilstand. Det er blevet bedre, efterhånden som kampene har betydet mere og mere. Og vi finder hele tiden lidt ekstra at putte oven i hatten, siger Carsten Mogensen.

- Det positive er, at vi næsten kan slå malajerne, selv om vi mangler 5-10 procent. Men det er selvfølgelig røvirriterende at stå her og have tabt. Vi hader begge at tabe.

Mathias Boe og Carsten Mogensen afslørede for nylig, at de fortsætter samarbejdet helt frem til de olympiske lege i Rio de Janeiro i 2016.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip