Boe og Mogensen samler selvtillid i sikker Masters-sejr

Skrevet af admin

27/12/2015

Dagens topnyheder

Det blev til en ganske sikker sejr til den danske herredouble Mathias Boe og Carsten Mogensen, da de i søndagens semifinale ved Copenhagen Masters var oppe mod det malaysiske par Thien How Hoon og Khim Wah Lim.

Malaysierne, der rangerer nummer 32 i verden, bed fra sig i første sæt, hvor en dansk føring blev indhentet til stillingen 20-20. Men det endte med en dansk 22-20 sejr i første sæt og en sikker 21-12-sejr i andet.

Og selv om badmintonturneringen Copenhagen Masters er en invitationsturnering, hvor der ikke er ranglistepoint på spil, så luner sejren hos det danske doublepar.

- Det kan godt være, at turneringen ikke betyder det store i forhold til ranglisten, men man får selvtillid af at vinde, og det gør man også herinde, siger Carsten Mogensen.

- Det her er ikke noget, vi har ligget i træningslejr til, men vi spiller det allerbedste, vi kan, og så håber vi, det er nok til at vinde. Og vi er så dygtige og privilegerede, at vi kan slå alle, lyder det fra Mogensen.

Modstanderparret fra Malaysia får ros med på vejen fra Carsten Mogensen

- Jeg synes, at malaysierne gjorde det godt og spillede deres chance. De kom med noget gejst og gik all in, siger Carsten Mogensen.

I den anden semifinale i herredoublen skal det danske par Mads Pieler Kolding og Mads Conrad-Petersen møde det indonesiske par Wahyu Nayaka Arya Pankaryantra og Ade Yusuf. Vinderen af den kamp skal møde Mathias Boe og Carsten Mogensen.

- Det er to gode par, så jeg vil ikke sige, at vi håber på et af parrene frem for det andet, siger Carsten Mogensen om den kommende finalemodstander.

Tidligere på søndagen vandt Line Kjærsfeldt damesinglen, mens Joachim Fischer og Christinna Pedersen kvalificerede sig til finalen i mixed double. Det gjorde de med en sikker sejr over Ronan Labar og Emilie Lefel fra Frankrig.

/ritzau/