Boe og Mogensen vinder All England efter drama

For anden gang i karrieren kan den danske herredouble med Mathias Boe og Carsten Mogensen fejre en All England-titel sammen.

Danskerne, der tidligere har vundet badmintonturneringen i 2011, vandt søndag finalen over kineserne Fu Haifeng og Zhang Nan, der rangerer som nummer ni i verden.

Boe og Mogensen, som selv er verdens næstbedste konstellation, sejrede med cifrene 21-17, 22-20.

Danskerne var i offensiven fra start og dominerede duellerne. Det kastede en tidlig 7-4-føring af sig, men det var pointstimen fra 13-13 til 16-13, der for alvor sendte danskerne mod sætsejren.

Den rutinerede Fu Haifeng begik flere uprovokerede fejl i slutfasen, og efter et tæt på perfekt spillet sæt udnyttede danskerne den første sætbold til 21-17 efter 20 minutters spil.

Andet sæt var meget lige, men kineserne var for det meste et lille skridt foran. Danskerne fik dog fuld kontakt ved 18-18, og ved 20-19 var der dansk matchbold.

Kineserne afværgede imidlertid, inden danskerne igen spillede sig til matchbold og denne gang sikrede sig sætsejren til 22-20.

Det var det danske pars tredje finale i All England. Duoen tabte en tæt ren dansk finale til Lars Paaske og Jonas Rasmussen i 2010, men vandt finalen året efter.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip