Boe og Mogensen vinder Korea Open

Den danske herredouble i badminton Mathias Boe og Carsten Mogensen fortsætter med at vinde store titler. De rundede 2013 af med at vinde Super Series-sæsonfinalen og Copenhagen Masters, og nu har de indledt det nye år med en ny Super Series-sejr.

Den faldt ved Korea Open, hvor den topseedede duo levede op til favoritværdigheden ved at besejre de useedede kinesere Fu Haifeng og Hong Wei i søndagens finale. Det skete med de suveræne cifre 21-12, 21-17.

Kun i begyndelsen af første sæt formåede kineserne at følge en anelse med, men danskerne tog teten med en lang pointserie til føring på 12-6. De slap aldrig grebet i sættet, som kom hjem med 21-12.

Danskerne holdt grebet fra begyndelsen af andet sæt, hvor de hurtigt bragte sig på 10-4. Kineserne havde slet ikke værktøjerne til at skabe reel spænding om udfaldet, og danskerne var determinerede hele vejen i gennem og lod ikke modstanderne komme ind i kampen.

Danskerne, der ligger nummer tre på verdensranglisten, spillede sig frem til otte matchbolde ved stillingen 20-12, men måtte frem til den sjette af slagsen, inden sejren kom i hus med 21-17.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip