Bødker lyner forgæves mod Philadelphia i NHL

05/01/2014

Mikkel Bødker slog endnu en gang til som målscorer for Phoenix Coyotes natten til søndag i NHL.

Danskeren bragte sit hold foran med 3-1 i starten af anden periode mod favoritterne fra Philadelphia Flyers. Det endte dog med et nederlag på 3-5, da gæsterne trak fra i tredje og sidste periode.

Bødker blev også noteret for en assist ved målet til 1-0. Danskerens fornemme spil resulterede dog ikke i en sejr.

24-årige Bødker har gennem hele sæsonen været en af Phoenix-mandskabets vigtigste spillere med 12 mål og 15 assister. Danskeren har aldrig tidligere scoret så mange mål i en enkelt NHL-sæson.

Han har dog svært ved at glæde sig over sin egen succes efter nederlaget til gæsterne fra Philadelphia.

- Vi førte med to mål to gange på hjemmebane, og vi fik ikke nogen point. Det er tydeligvis meget deprimerende, siger Bødker til nhl.com.

I New York tabte Islanders med Frans Nielsen og Peter Regin på holdet med 2-3 til Carolina Hurricanes.

Det blev også til et nederlag for Jannik Hansen og Vancouver Canucks, der tabte 1-3 til Los Angeles Kings. Også Lars Ellers Montreal Canadiens tabte, da man mødte Ottawa Senators i en ren canadisk dyst. Senators vandt 4-3 efter overtid.