Bødker scorer i sæsondebut i NHL

10/10/2014

24-årige Mikkel Bødker scorede sæsonens første mål hos Arizona Coyotes, da han torsdag udlignede for hjemmeholdet i NHL-kampen mod Winnipeg i verdens bedste ishockeyliga.

I en udsolgt arena med mere end 17.000 tilskuere i Phoenix-forstaden Glendale, udlignede Bødker til 1-1 efter knapt otte minutter.

Alligevel tabte Arizona sin hjemmekamp med 2-6 til canadierne.

Mikkel Bødker var i sidste sæson sit holds næstmest scorende spiller, så der er visse forventninger til ham, og dem styrer han mod at indfri fra start.

Kampen om spilletid på målmandsposten i Anaheim. Men de fleste eksperter havde dog ventet, at danske Frederik Andersen ville vogte målet i Anaheims sæsondebut sent torsdag dansk tid.

Sådan skulle det dog ikke være. Anaheims cheftræner Bruce Boudreau satte 25-årige Andersen på bænken, og den kun 21-årige amerikaner John Gibson på mål i Pittsburgh.

Gibson regnes som en kommende superstjerne i NHL, men i sin hjemby Pittsburgh, kunne han ikke forhindre, at hjemmeholdet vandt det underholdende opgør med 6-4.

Hjemmeholdet bragte sig foran 3-0 allerede i første periode, men Anaheim, som er blandt favoritterne til at vinde Stanley Cup, kom igen og udlignede til 3-3. Kun for at blive distanceret med tre mål en gang mere.

Kun to dage inde i NHL-sæsonen har Lars Eller og Montreal allerede spillet to kampe og vundet dem begge.

Torsdag blev det til udesejr på 2-1 i Washington efter overtid og straffeslag. Lars Eller har fortsat sit første point til gode.