Bødskov efter overfald: Dybt chokerende oplevelse

Morten Bødskov (S) blev tirsdag aften slået ned, da han overværede en EM-fodboldkamp på storskærm på Islands Brygge.

Han fortæller nu om den chokerende oplevelse.

- Jeg har aldrig mødt manden før, men jeg er chokeret. Det er en dybt chokerende oplevelse. Vi taler med mange mennesker, som politikere, men jeg har aldrig oplevet sådan noget før, siger Morten Bødskov til Ekstra Bladet og uddyber forløbet i forbindelse med gårsdagens hændelse.

Bødskov fortæller, at manden sætter sig meget målrettet lige ved siden af ham, og begynder at spørge, om det ikke er ham, der er tidligere justitsminister, og om han ikke er socialdemokrat.

Den tidligere justitsminister bekræftede mandens spørgsmålene, hvorefter overfaldsmanden spurgte til Socialdemokraternes politik.

Efter bekræftigelsen, forklarer Bødskov, at manden siger, at det 'her er for Morin eller Moril, og så giver han den tidligere minister et knytnæveslag på den ene side af hovedet og stikker af

- Jeg var på skadestuen i nat, og de tjekkede både kinder, tænder, øre og øjne, og jeg har sover på panodiler i nat. Jeg har meget ondt i hovedet, og min kæbe er lidt blå-lilla, siger Morten Bødskov til Ekstra Bladet.

Morrten Bødskov mener, det er trist, at man som politiker og tidligere minister ikke kan tage ud og hygge sig, se en fordboldkamp og få sig en øl.

Ifølge Morten Bødskov var der tale om ung mand af dansk oprindelse i jeans og med sort hættetrøje med hætten oppe. Samtidig havde han et kors tatoveret på underarmen.

 

Følg Dagens Politik for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip