Bølge af indbrud i biler i Sønderborg

Efter 26 indbrud i parkerede biler i Sønderborg på to døgn appellerer Syd- og Sønderjyllands Politi til, at man tømmer sin bil, før tyven gør det.

Stort set hver gang er det nemlig lykkedes tyvene at finde dyre Ipads, smartphones, punge med kontanter og kreditkort, tasker og GPSer i bilerne. Ofte har de kunnet se ude fra, at der ville være gevinst ved at knuse bilruden og stikke en arm ind. Og det har de så gjort.

I forbindelse med indbruddene er der set en mellemgrøn ældre Mazda 626 på danske plader. I den var fire mænd af sydlandsk udseende. Politiet efterlyser vidner, der måske har set bilen eller mændene.

Tyverierne finder sted mellem klokken 18 og 01 om natten. De er typisk sket i Sønderborgs midtby på P-pladser omkring Perlegade, sygehuset, haller og lignende.

-  Ejerne af bilen bør altid sikre sig, at de ikke efterlader værdier i dem. Det siger lederen af lokalpolitiet i Sønderborg, vicepolitiinspektør Preben Westh.

Så vidt muligt bør man også afmontere en bærbar GPS og tage den med sig eller gemme den i et aflåst handskerum. Inden længe går julehandelen i gang, og så bliver det foruden Ipads og smartphones også de nyindkøbte gaver, der forsvinder.

Dagens Gossip