To børn alvorligt forbrændt ved grillulykke

Først blev søskendeparret bragt til Aalborg Universitetshospital, men blev kort efter fløjet til Rigshospitalet i København med helikopter.

Nordjyllands Politi oplyser til bt.dk kort efter klokken 21, at drengen er forbrændt på fire procent af kroppen. Anderledes alvorligt ser det ud for den fireårige pige. Politiets melding fra Rigshospitalet, som det fik klokken 21 lørdag, er, at hun er forbrændt på 40 procent af kroppen, og hun er lagt i respirator.

»Hvordan det kommer til at gå med pigen, er endnu for tidligt at sige,« siger vagtchef Poul Badsberg fra Nordjyllands Politi.

Overlæge Bjarne Alsbjørn fra Rigshospitalets brandsårsafdeling, hvor børnene nu er indlagt, fortæller til tv2.dk, at behandlingen - i hvert fald for den seksårige dreng - står på masser af vand.

Bjarne Alsbørn forklarer videre, at drengen formentlig skal være på Rigshospitalets brandsårsafdeling i mindst ti dage.

Vagtchef Poul Badsberg forklarer, at man har fået klarlagt hændelsesforløbet, og at der ikke er mere for politiet i sagen.

»Jeg tvivler stærkt på, at vi vil gøre mere i sagen. Der er ingen grund til at begynde at sigte faderen for noget, for det er vist straf nok, hvad der er sket med børnene, og derfor formoder jeg, at vi ikke gør mere i sagen,« siger han.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip