Børn er vilde med dansk verdensstjerne

I løbet af de seneste måneder har hele verden fået øjnene op for den danske sanger Lukas Graham.

Det er dog langt fra kun anmeldere og voksne lyttere, der har tabt hjertet til den danske artist. Flere børn har nemlig udtrykt deres begejstring for "7 Years"-sangerens musikalske talent.

På Instagram har Lukas Graham lagt flere billeder op på sin profil, hvor han blandt andet poserer med en 6-årig pige, der netop har overværet sangerens seneste koncert i Florida.

- Vi mødte den her søde pige i går. Vores musik er den første, som hun godt kan lide, og vores koncert er den første live-optræden, hun nogensinde har været til. Derfor fik både hun og hendes mor lov til at se tour-bussen indefra. Jeg tror, at vi redede hendes dag, skriver Lukas Graham på Instagram.

"Mama Said"-sangerens yngste fans erklærer også deres kærlighed til ham på andre måder. På et billede fra Instagram viser Lukas Graham en halskæde, som en svensk dreng har lavet til ham.

- Jeg er iført en halskæde, som Kevin på lidt over fire år har lavet til mig. Hans far har haft den med hele vejen fra Sverige til USA, da Kevin insisterede på, at jeg fik den, skriver Lukas Graham på Instagram.

Musikerens børnetække kommer ham givetvis også til gode, når han til september bliver far for første gang.

Se billedet fra Lukas Grahams Instagram-profil: https://www.instagram.com /p/BEv_1uELWb6/

Se billedet fra Lukas Grahams Instagram-profil: https://www.instagram.com/p/BFKB5SdLWSC/?taken-by=lukasgraham

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip