Børn og forældre støtter op om skoleleder, der klædte drengebørn af og kom dem i en sæk

Skrevet af Kirstine Petersen

09/01/2015
Anders Storeberg er leder på Strandmølleskolen. Han møder massiv kritik for en joke, han eftersigende udførte med nogle elever fra sin skole.

Dagens topnyheder

I en støttegruppe på Facebook, som dog netop er blevet lukket ned, støtter elever og forældre op om skoleleder på Strandmølleskolen i Assens, Anders Storebjerg.

- Vi elsker og støtter dig, lyder det fra en elev, der har tegnet på en fælles planche.

Billedet af planchen blev lagt op i gruppen "Støt vores Anders Storebjerg".

Læs også: Fynsk skoleleder klædte små drenge af til morgensamling: Truede med at klippe deres tissemænd af med saks

På samme papir står også:

- Vi støtter dig 1000 procent ud af 100 procent.

- Anders, du er den bedste leder, skriver en facebookbruger på støttegruppens side, hvor der dog også optræder en del kommentarer, der tilkendegiver ubehag ved lederens handling.

Lederen har været udsat for massiv kritik, fordi han den 17. december bad nogle drenge om at træde ned i nogle sække, og derefter truede han dem med, at han ville klippe drengenes tissemænd af.

Scenariet skete som en del af et underholdende indslag, hvor drengene skulle straffes for ikke at have nissehuer på. Straffen resulterede i, at en af drengene stod på en scene, kun iført underbukser, fordi lederen tog drengens tøj af.

Den form for humor er ikke just delt af alle, og derfor kritiseres lederen markant af både skolebestyrelsen og i medierne.

Se planchen og nogle af kommentarerne i galleriet nedenfor.