Børnefamiie i Mariager chikaneret med bibelvers, affald og hundelort

Skrevet af Lotte Sørensen

18/10/2014

Dagens topnyheder

Familien Krøyer er en helt almindelig familie. Men i stedet for mor, far og børn består familien af to mødre og deres sønner på et og tre år.

Den konstellation er tydeligvis faldet nogen i lokalområdet for brystet, for gennem de sidste to måneder har familien modtaget bibelvers og lignende breve. Her står der, at de lever i synd og besudler den historiske by. Det skriver Randers Amtsavis ifølge BT.

På det seneste er chikanen eskaleret, og forleden fandt de madaffald ved deres havehæk.

Læs også: Gramsende cyklist kører efter kvinder: Tager dem på bryster og bagdel

Den ene mor, Tulle Krøyer undersøgte affaldet for at se, om noget afslørede, hvem der stod bag.

- Personen må have sorteret det virkelig grundigt, for der var intet tegn på, hvem det kunne være. Jeg kunne dog se, at det var noget, der var samlet ind over en længere periode, for der var næsten en hel sort sæk fyldt med madaffald som gamle kødbakker og makreldåser, fortæller hun.

Efter familien stod frem i Randers Amtsavis, er det blevet værre. Nu er der blevet kastet åbne poser med hundelort ind på deres grund.

Og jeg skal lige hilse og sige, at sådan noget hundelort kan komme langt omkring, når det bliver smidt over hækken i åbne poser, og det samtidig regner, siger Tulle Krøyer.

Læs også: Daniels forældre smed ham ud, fordi han var homoseksuel: Nu har han indsamlet over en halv million kroner

Indtil nu har familien valgt ikke at inddrage politiet, men efter hundelorte-angrebet har de skiftet mening. Brevene, affaldet og lorten er anmeldt til politiet, og familien er ved at skaffe sig overvågningskameraer til huset.

Vi blev tiltrukket af Mariagers smukke natur og skænkede det slet ikke en tanke, at der er mange religiøse i området, hvoraf nogen måske har svært ved at acceptere familier som vores. Men nu er vi da begyndt at overveje, om Mariager er for lille til at rumme forskellighed, siger Tulle Krøyer.