Børnehaveklasselærer bliver vidne til enhver forælders mareridt - tager en modig beslutning

Ginger Taylor havde taget sin børnehaveklasse med ud på legepladsen for at holde pause en fredag eftermiddag, da hun så to mystiske mænd nærme sig området ved Westside Elementary School i Georgia, USA.

Pludselig tog mændene fat i en 5-årig dreng, og bar ham væk fra legepladsen. Det fik Ginger Taylor til at reagere prompte.

Hun for efter mændene for at forhindre dem i at bortføre drengen, men en af mændene skubbede hende omkuld, og det lykkedes dem at sætte sig ind i bilen og køre af sted, skriver The Valdosta Daily Times

Læs også: Kidnapper forsøger at bortføre 7-årig pige: Men han havde ikke regnet med hendes 9-årige ven

På trods af den pludselig tumult og chokket var Ginger Taylor årvågen, og hun fik noteret bilen nummerplade og kontaktet det lokale politi. Derfor gik der kun ti minutter, inden mændene var anholdt.

Det viste sig, at den ene mand var drengens far, som ikke har forældremyndigheden, og at de var på vej mod lufthavnen, hvor et fly ventede på at fragte dem til Mississippi.

Til en rørende samling på skolen modtog Ginger Taylor stor ros fra sine kollegaer på skolen.

- Sidste fredag lagde vores skole rammer til en af de værste oplevelser, en underviser kan have - og det er, at nogen tager et barn fra os med tvang, sagde skoleinspektøren ifølge avisen.

Læs også: Holdes fanget: 15-årig svensk pige er gravid og vil hjem fra Syrien

- Det er et utænkeligt scenarie for os. Vi arbejder hårdt for at holde børnene trygge på alle tidspunkter, men det er svært at forberede sig på det utænkelige..

Drengens far er nu sigtet for bortførelse, vold mod en tjenestemand og indtrængen på skolens område. Den anden mand er sigtet for at vær medskyldig.

Dagens Gossip