Børns Vilkår henter direktør i Forbrugerrådet

Efter 12 års kamp for forbrugernes rettigheder skal Rasmus Kjeldahl styrke børns rettigheder og Børns Vilkårs position som en central medspiller på det social- og børnepolitiske område.

»Børns Vilkår formår på en unik måde at tage konsekvent fast i barnets perspektiv og hjælpe tusindvis af børn, som har problemer. Jeg håber fremover at kunne styrke Børns Vilkår som en organisation, der hjælper stadigt flere, og som udnytter sin store faglig viden til at byde ind på en bredere børnepolitisk dagsorden,« siger Rasmus Kjeldahl i en pressemeddelelse.

»En god opvækst er af central betydning for vores samfunds fremtid og i mine øjne vigtigere end det ensidige fokus på vækst, som i disse år udfordrer velfærden i mange familier,« fortsætter Rasmus Kjeldahl, der er uddannet agronom og medstifter af klimatænketanken Concito og Danwatch.

Formanden for Børns Vilkår, Peter Albæk, peger på, at Rasmus Kjeldahl skal løfte Børns Vilkårs rolle som børnenes stemme til et nyt niveau.

»Rasmus Kjeldahl er om nogen den rette til at varetage opgaven, så vi bliver endnu mere synlige som fortalere for samfundets allersvageste, nemlig de udsatte børn og unge,« siger Peter Albæk.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip