Boesen: Bredsdorffs fremtid afgøres i dag

Både Jens Boesen og Peter Bredsdorff-Larsen har været i Køln til Final4 i weekenden, men nu er de begge kommet tilbage til Danmark, og direktør Boesen fastslår nu, at Bredsdorffs fremtid afgøres i løbet af mandagen.

- Jeg har møder med spillerne og med Peter senere i dag, og så kommer der en afklaring på det her. Vi skal have en afklaring i dag. Vi har en vigtig pokalkamp på onsdag, og den skal vi håndtere professionelt. Vi har brug for at få det her løst nu og komme videre, siger Jens Boesen.

Direktøren er rasende over, at flere spillere har lækket historien om utilfredsheden med Peter Bredsdorff-Larsen til Jydske Vestkysten, der var først med historien søndag.

- Det var meningen, at jeg skulle orientere Peter om udfaldet af spillermødet her mandag morgen. At der så er en eller anden utilgivelig tåbe, der vælger at fortælle pressen om historien. Det er jo fuldstændig under lavmålet. Det kan vi overhovedet ikke acceptere, siger Boesen, som af samme grund har tænkt sig at dele en skideballe ud til spillertruppen i dag.

- Det vil jeg også tage op med spillerne i dag. Det duer simpelthen ikke. Vi skal kunne sige ting til hinanden internt, som ikke kommer i pressen. Det gælder både spillere, trænere og ledere - og alle andre i klubben. Den måde, som det her har foregået på offentligt, det kan vi ikke være tjent med. Det kan man sgu ikke være bekendt at hænge enkelte personer ud på den måde, siger Boesen.

Dagens Gossip