Bøssefjendske kommunister truer Elton John

De truer med protestaktioner, hvis ikke sangeren dæmper sin farverige fremtoning ved en koncert i næste måned.

John spiller efter planen i Krasnodar ved Sortehavet den 14. juli og hvis han vil undgå ballade, skal han iføre sig, hvad betonkommunisterne kalder »mere respektabel påklædning« end de kostumer, han normalt optræder i.

Den lokale partiformand Mikhail Abramyan anbefaler den britiske popridder at trække i en kosakinspireret dragt med knælang kaftan, lange læderstøvler og pelshue. Johns sædvanlige scenetøj er nemlig homoseksuel propaganda, hævder Abramyan og påpeger, at sangeren dermed kan komme til at overtræde den lov, der forbyder promovering af homoseksualitet.

»En kosakdragt vil være mere respektabel. Det har vi foreslået via koncertarrangøren og vi håber, han vælger at lytte«, siger kommunistformanden til det statsejede russiske nyhedsbureau Ria Novosti.

Sidste år fik Madonna ørerne i maskinen efter en koncert i Skt.
Petersborg. En gruppe organisationer med det fælles mål at bekæmpe homoseksualitet sagsøgte popdronningen, fordi hun havde udtalt sig positivt om bøsser og lesbiske fra scenen. Retten i Skt. Petersborg afviste dog sagen og det tilhørende erstatningskrav i millionklassen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip