Bogey-regn over Thorbjørn Olesen

23-årige Thorbjørn Olesen har haft svært ved at få sit spil til at fungere, siden han sikrede sig en fornem sjetteplads i årets første major, US Masters.

Og problemerne fortsætter tilsyneladende for det danske golftalent, der i denne uge er med i den prestigefulde BMW PGA Championship på Wentworth-banen i England.

Allerede tidligt torsdag stod det nemlig klart, at Thorbjørn Olesen får mere end svært ved at klare cuttet i turneringen efter en mildt sagt skidt runde i fire over par.

Dermed er Thorbjørn Olesen allerede nu mindst ni slag efter de førende spillere, idet finnen Mikko Ilonen som en af dagens første spillere gennemførte Wentworth-banen i fem slag under par.

Olesens torsdagspræstation gemmer over en særdeles ujævn runde, hvor danskeren præsterede fire birdies men også en grim byge på otte bogeys. Og det var især på de sidste ni huller, det hele krøllede sammen for den 23-årige dansker.

En enkelt birdie på 12. hul blev nemlig fulgt af bogeys på 10., 14., 16. og 18. hul.

Turneringen har tidligere haft dansk vinder, idet Anders Hansen har sejret i både 2002 og 2007, og der er da også stadig muligheder for de rød/hvide i dette års turnering. Anders Hansen er nemlig med igen, og det samme er Andreas Hartø, JB Hansen, Søren Hansen, Thomas Bjørn og Søren Kjeldsen.

Ingen af de seks øvrige spillere havde afsluttet deres runde, da Thorbjørn Olesen skuffende gik i klubhuset.

Dagens Gossip