Boilesen ærgerlig efter Messi-ydmygelse

Den danske landsholdsspiller var med i hele kampen på Camp Nou, men han kunne ikke forhindre Messi og Barcelona i at køre det hollandske mesterhold over onsdag aften.

Ajax gik ellers til pausen med følelsen af, at de i anden halvleg kunne udligne Barcelonas 1-0-føring. Men i stedet blev Ajax kørt over i opgørets sidste halvdel.

- Jeg synes egentlig, vi havde fint styr på dem, men det var som om, at da de kommer på 2-0, stopper vi med at spille fodbold. Og det irriterer mig egentlig lidt, for der var muligheder. Ved 3-0-målet kollapser vi, sagde Boilesen efter kampen til TV3+.

Den danske venstreback spillede størstedelen af kampen på den lidt uvante position som venstre fløj. Og det var af taktiske årsager, forklarede han.  - Jeg fik det at vide allerede i går (tirsdag, red.), så jeg havde lidt tid til at vænne mig til det. Men grunden til, at jeg spillede den position var, at vi vidste, at Dani Alves ville komme rigtig meget frem i banen.

Nicolai Boilesen havde trods sin position længere fremme ikke overskud til at hjælpe offensivt. 

- Jeg fik selvfølgelig ikke bidraget så meget offensivt, men det var som sagt heller ikke planen i første omgang. Selvfølgelig skulle jeg ligge og lure, hvis der kom nogle kontrachancer. Men i anden halvleg blev vi rimelig hurtigt trætte, sagde Nicolai Boilesen.

Udover Messis tre mål, scorede Pique en enkelt gang.

Dagens Gossip