Boilesen i Ajax-trup for første gang i år

Det er ikke meget førsteholdsfodbold, Nicolai Boilesen har spillet for Ajax' førstehold i denne sæson. Faktisk er det ikke blevet til ét eneste minut, og man skal helt tilbage til februar 2012 for at finde den unge danske forsvarers seneste optræden i det nyslåede hollandske mesterholds A-trup.

Men nu er der endelig begrundet håb om spilletid til Boilesen. Træner Frank de Boer har således indlemmet danskeren i den trup, der på søndag skal møde Groningen.

Det er en lårmuskel, der har generet Nicolai Boilesen i lang tid og gjort det umuligt for ham at spille, men nu synes der endelig at være styr på den 21-åriges skadesproblemer, og efter en række optrædener på Ajax' ungdomshold er Nicolai Boilesen klar til kamp på førsteholdet.

Nicolai Boilesen har snart været i Ajax i mange år, men en række skader har plaget den unge spiller, og han har faktisk kun spillet 14 kampe for førsteholdet i sin tid i klubben.

Boilesen er ikke eneste dansker i truppen mod Groningen. Også Christian Eriksen, Christian Poulsen og Viktor Fischer er udtaget, mens Lasse Schöne ikke er med i første kamp efter mesterskabet kom i hus.

Dagens Gossip