Boilesen om EM-kvalifikation: Meget svær lodtrækning

Der er ikke meget godt at sige om den EM-kvalifikationsgruppe, det danske fodboldlandshold er havnet i frem mod slutrunden i Frankrig i sommeren 2016.

Det mener landsholdsspilleren Nicolai Boilesen, der kan se frem mod hårde kampe mod Portugal, Serbien, Albanien, Armenien og to testkampe mod Frankrig.

- Det er en meget, meget svær lodtrækning. Jeg havde håbet på gruppe B, E eller F. Det bliver nu otte kampe, hvor vi slet ikke kan slappe af. Til gengæld får vi så to testkampe mod Frankrig, siger Nicolai Boilesen ifølge Ekstra Bladets hjemmeside.

De to bedste hold fra hver gruppe kvalificerer sig direkte til EM, mens nummer tre i gruppen er sikker på at spille playoff-kampe om en plads ved slutrunden.

Det danske landshold kom i den mindste gruppe og fik således ikke en af de på papiret overkommelige nationer fra det laveste seedningslag.

- Med den lodtrækning skal vi nu være på 110 procent i alle kampene. Vi ved, hvad der kræves for at komme til EM, siger Boilesen til eb.dk.

- Vi kender Portugal, har lige mødt Armenien og ved, hvad de kan. Vi ved også, at Serbien er stærke, lyder det fra den venstrebenede Ajax-spiller.

Hvis det var gået, som Boilesen havde håbet, skulle Danmark have erstattet enten Belgien, Schweiz eller Ungarn i en af nedenstående grupper.

Gruppe B: Bosnien-Hercegovina, Belgien, Israel, Wales, Cypern og Andorra.

Gruppe E: England, Schweiz, Slovenien, Estland, Litauen og San Marino.

Gruppe F: Grækenland, Ungarn, Rumænien, Finland, Nordirland og Færøerne.

/ritzau/

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip