Boldsen står frem: Derfor skulle Bredsdorff fyres

- Vi har evalueret sæsonen, ligesom man gør i alle andre klubber, og på den måde er det egentlig meget udramatisk. Vi har snakket om, hvad der skulle til for at gøre det her hold endnu bedre. Som spillere har vi valgt at sige, at der på trænerfronten var brug for et skub i en anden retning, et motivationsboost, eller kald det hvad du vil - og det var en enig spillertrup, der nåede frem til det, siger Joachim Boldsen og tilføjer:

- Det skal ikke forstås som om, at Peter er en dårlig træner eller et dårligt menneske. Der var bare brug for en anden træner med nogle andre kompetencer, end dem Peter har. I den forbindelse skal man også huske, at Peter blev jo ikke ansat under de her forudsætninger i sin tid, lyder det med henvisning til, at Bredsdorff blev ansat i 2011, før klubben også fik base i København.

Den tidligere landsholdsstjerne understreger dog, at selvom han betragter selve fyringen som udramatisk, så er det beklageligt, at spillere har lækket historien, så Peter Bredsdorff-Larsen reelt kunne læse, at han var fyret i søndagens udgave af Jydske Vestkysten. Her kunne avisen berette, at spillerne efter torsdagens interne møde var gået til direktør Jens Boesen med kravet om en fyring af Bredsdorff.

- Det er selvfølgelig dybt utilgiveligt. Vi er dybt kede af, at det er sket, og det har vi også talt om internt. Der er ikke nogle af os, der har nogle problemer med Peter. Vi er utroligt skuffet over, at det er foregået på den her måde. Derfor er vi også - selvom det burde være klart for enhver - blevet enige om, at når vi holder møder, så bliver det mellem os. Man skal også huske på, at det behøver ikke være gjort af en ond mening. Det kan jo være en, der har sagt det til en tilfældig, og så er det bare gået videre, siger forsvarsspecialisten.

I et interview med sporten.dk fortæller Peter Bredsdorff-Larsen, at han er skuffet over, at en række nøglespillere er gået bag hans ryg og ikke selv har konfronteret ham med den spirende utilfredshed - specielt efter, at Bredsdorff har kendt spillerne i lang tid, da han har arbejdet med mange af dem som assistent for Ulrik Wilbek på landsholdet.

Det gælder spillere som Joachim Boldsen, Kasper Hvidt, Bo Spellerberg, Lars Jørgensen og Lasse Boesen. Men den kritik forstår Boldsen ikke meget af.

- Til det vil jeg sige, at så længe han er din leder eller chef, så er der jo en grænse for, hvor langt man kan gå i åbenhed, og hvor meget man kan sige, fastslår Boldsen.

Så du føler dig ikke personligt ramt af den kritik?

- Overhovedet ikke.

 

 

 

 

 

Dagens Gossip