Bolt melder afbud til hjemmebane-stævne

Derfor gør det ondt på de lokale, at Bolt er blevet tvunget til at melde fra til lørdagens store stævne, Jamaica Invitational i hovedstaden Kingston.

I løbet weekendens træning mærkede Bolt en overbelastning i baglåret, og efter at have diskuteret situationen med sin træner Glen Mills, besluttede den dobbelte verdensrekordholder sig for at melde afbud til stævnet, hvor han ellers skulle have løbet 200 meter.

- Jeg er skuffet over at gå glip af Kingston-stævnet, for jeg elsker at løbe foran mit hjemmepublikum i Jamaica. Jeg har fået at vide, at det kun er en niveau 1-skade, så forhåbentlig er jeg snart okay igen, siger Bolt på sin personlige hjemmeside.

Verdens hurtigste mand håber i stedet at blive klar til et andet caribisk stævne, nemlig Cayman Invitational onsdag den 8. maj, men det beslutter han først senere, afhængig af hvordan træningen forløber. Her er det meningen, at Bolt løber 100 meter.

Bolt kommer til Europa og løber ved Golden League-stævnerne i Rom og Oslo i begyndelsen af juni, inden han vender hjem til de jamaicanske mesterskaber ugen efter. Hans primære mål i år er VM i Moskva, der afvikles 10-18. august.

Dagens Gossip