Bolts løb i Malmø er i fare

Men det er slet ikke sikkert, at stævnet bliver til noget. Det svenske atletik forbund vil nemlig ikke sanktionere stævnet, der i kalenderen ligger tæt op ad det andet stort svensk stævne, DN-Galan i Stockholm, der samtidig er en del af den internationale Diamond League-serie, der har deltagelse af atletikkens største profiler.

- Af de store atletikstjerner er det Bolt, som lyser stærkest, og jeg tror ikke, at IAAF (det internationale atletikforbund, red.) vil synes, at det er særligt godt, at han konkurrerer i Malmø samtidig med, at der er pressemøde i Stockholm, siger det svenske atletik forbunds formand Thomas Riste til aftonbladet.se.

Malmø Games skal afvikles for første gang i august 2014, hvis altså arrangørerne får grønt lys fra det svenske forbund. Det er et kæmpe scoop, at man har kunnet lave en aftale med Usain Bolt, men nu kan stjernenavnets tilstedeværelse i sidste ende være den detalje, der forhindrer arrangørerne i at få licens. Det svenske atletikforbunds formand opfordrer nu de to konkurrerende arrangører til at tale sammen under det kommende atletik-VM og nå frem til enighed om et passende mellemrum mellem to store stævner på svensk jord næste år.

Dagens Gossip