Bombealarm ved Jyllands-Posten afblæst

Alarmen er dog afblæst igen, skriver eb.dk kort efter klokken ni.

»Pakken er tilsyneladende erklæret uskadelig. Alt foregik i god ro og orden, og der var ikke på noget tidspunkt optræk til panik,« siger en af Ekstra Bladets medarbejdere til eb.dk.

Den mistænkelige genstand blev fundet i en busk, fortæller pressetalsmand ved Østjyllands Politi, Mogens Brøndum, til bt.dk.

»Vi modtog en anmeldelse 08.15 om, at der var fundet en mistænkelig kasse i et buskads lidt uden for Jyllands-Posten. Vi er massivt til stede i området i øjeblikket og efterforsker og undersøger sagen nærmere,« siger han.

En af Ekstra Bladets medarbejder i Aarhus fortæller til eb.dk, at medarbejderne har søgt ned i bygningens sikringsrum.

»Vi er alle blevet bedt om at gå ned i de mange sikringsrum, bygningen er udstyret med, og her skal vi vente, indtil pakken er undersøgt og alarmen afblæst. Vi er vel 40 personer i det rum, jeg befinder mig i,« fortæller han til Ekstra Bladet.

Siden Jyllands-Posten bragte Muhammedtegningerne i 2005, har JP Politikens Hus været udsat for flere terrortrusler. Den værste blev forhindret i sidste øjeblik 29. december 2010, hvor fire mænd blev anholdt få timer før et planlagt angreb på avisens redaktion på Rådhuspladsen i København.

BNB

Dagens Gossip