Bombealarm ved Tivoli: 4000 gæster måtte gå hjem

Skrevet af admin

20/04/2014

Dagens topnyheder

Flere tusinde påskegæster måtte lørdag aften afbryde deres besøg i Tivoli i København, da en mistænkelig bil udløste en bombealarm.

Politiet afspærrede et større område omkring Tivoli efter fundet af bilen i Tietgensgade. Kort før klokken 23 fik Tivoli besked om at tømme forlystelsesparken for gæster og medarbejdere.

- Politiet har bedt os om at bede gæsterne gå hjem, og det har vi så gjort. Det tog omkring 40 til 45 minutter, før alle var ude, og det foregik fuldstændig stille og roligt, fortæller Ellen Dahl fra Tivoli Kommunikation.

Hun vurderer, at der var omkring 4000 gæster i forlystelsesparken. Medarbejderne havde til opgave at tømme områderne for gæster, der forlod Tivoli via hovedindgangen mod Vesterbrogade.

- Påskeferien er altid velbesøgt, og når det er godt vejr, så er det ekstra velbesøgt, men det var ikke usædvanligt travlt, siger hun.

Om lørdagen lukker Tivoli ved midnatstid, og gæsterne måtte gå glip af flere begivenheder.

- Desværre var vi midt i lørdagsdansen med Tivolis Big Band, der var cirka halvvejs. Tivoli lukker normalt også med et fyrværkerishow om lørdagen.

- Men det er jo fuldstændig ligegyldigt, sikkerheden kommer først, siger Ellen Dahl.

/ritzau/