Bombemistænkt vågen og kommunikerer på skrift

Dzhokhar Tsarnaev er indlagt på intensivafdelingen på Beth Israel Hospital i Boston, hvor han på grund af et skudsår i halsen er ude af stand til at tale. Kilder betegner hans tilstand som alvorlig men stabil.

Ifølge ABC News reagerer den mistænkte sporadisk på myndighedernes spørgsmål, skriver nyhedsbureauet Reuters.

Tsarnaev bliver behandlet for et skudsår i munden. Bostons politichef, Ed Davis, fortæller i et interview i »60 Minutes«, at kuglen gik ind gennem munden og ud af nakken. Tsarnaev bliver ligeledes behandlet for et skudsår i benet.

Tidligere på natten oplyste politiet i Boston, at man - baseret på mængden af sprængstoffer på gerningsstedet - mener, at de terrormistænkte Tsarnaev-brødre havde planlagt flere angreb.

Udmeldingen kommer samtidig med, at de føderale anklagere er i færd med at lægge sidste hånd på anklagepunkterne mod den overlevende af de to brødre.

»Baseret på de beviser, der blev fundet på gerningsstedet - blandt andet ueksploderede sprængstoffer - har vi grund til at tro, at de ville angribe flere personer,« fortalte politichef Ed Davis til CBS News. Der er dog ingen forlydender om, hvorvidt efterforskerne har identificeret et specifikt mål.

Delstaten Massachusetts, hvor Boston er hovedstad, har ikke dødsstraf, men det har man til gengæld på føderalt niveau, og anklageren vil givetvis kræve den mistænkte bombemand dømt til døden for terrorbomberne, der kostede tre personer livet, samt for drabet på en politibetjent.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip