Bomber i Boston: Se billederne af kæmpe heksejagt på gerningsmanden

Bomberne i Boston har skabt meget vrede, der nu har ført til en digital heksejagt på internettet. Det er brugere fra siderne Reddit og 4chan, der i fællesskab har indsamlet og delt billeder af mennesker, som de nu fandt mistænkelige.

Flere personer gik igen på billederne, der er taget fra flere vinkler. Billederne fik hurtigt påtegnet forklarende pile, der udstillede de mistænksomme personer. Nogle af billederne nåede endda så langt som til amerikanske Fox News.

På Facebook er flere billeder flittigt blevet delt, med efterlysninger og private oplysninger på personerne på billederne.

To unge fyre går igen på de delte billeder mange gange, hvor brugerne i kommentarfeltet har argumenteret for, at den ene fyrs taske skulle have indeholdt en af de trykkogere, som bomberne var placeret i, det viste sig dog ikke at være sandt.

Du kan se billederne fra heksejagten herunder. Dog vil vi gerne understrege, at ingen af personerne på billederne er mistænkt af FBI, og at personerne er uskyldige til andet er bevist.

Dagens Gossip