Bombetrussel aflyser eksamener

Flere studerende skal alligevel ikke svede ved det grønne bord til eksamen fredag på Handelshøjskolen på Fuglsangs Allé 4 i Aarhus.

En bombetrussel kom med brev via Post Danmark fredag, og omkring klokken 10 læste en ansat i receptionen brevet som den første, oplyser Anders Correll, pressechef på Aarhus Universitet.

- Vi sender straks truslen videre til politiet, som overtager rømningen af bygninger og håndtering af sagen, siger Anders Correll til Ritzau.

Rømningen betyder, at flere planlagte eksamener for de studerende nu er udskudt på ubestemt tid.

- Vi har måttet aflyse al undervisning og eksamener fredag i de bygninger, der ligger ved Fuglsangs Allé, fortæller pressechefen.

Først når politiet siger, at bygningerne er sikre, vil undervisningen blive genoptaget. Men om det bliver fredag eller mandag, er uvist.

- Politiet gennemgår bygningerne, og når de melder, at de er sikre, vil vi selvfølgelig genoptage undervisningen, forklarer Anders Correll.

Hos Østjyllands Politi bekræfter politikommissær Mogens Brøndum, at skolen har modtaget en bombetrussel via brev, og at det er det, som politiet nu undersøger på skolen.

- Men vi kan ikke komme nærmere ind på, hvad der står i brevet, siger Mogens Brøndum.

Aarhus Universitet vil heller ikke oplyse, hvad der står i brevet.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip