Bombetrussel mod svensk lufthavn afblæst

Lufthavnen i Växjö i det sydlige Sverige blev tidligt torsdag morgen afspærret og lukket og alt personale og rejsende er blevet fjernet fra stedet, efter at der er blevet fremsat en bombetrussel mod lufthavnen.

Den er nu åbnet igen, og alarmen er afblæst. Det ventes, at lufttrafikken vil forløbe helt normalt igen efter klokken 15, oplyser informationschef hos Kronoberg politi Robert Loeffel.

Ifølge Kronoberg Politi blev bombetruslen mod lufthavnen indgivet kort før klokken 6.30 torsdag morgen, og den blev fremsat i et brev sendt til lufthavnens personale.

- En af vores medarbejdere tog brevet, læste det og så at det kunne tolkes som en bombetrussel. Politiet havde den samme idé, fortæller lufthavnens direktør Ulf Axelsson.

Ud over politiet fra Kronoberg, var det svenske politis specialiserede bombegruppe fra Malmø også kaldt til stedet for at undersøge omstændighederne nærmere.

Men heldigvis blev der ikke fundet nogen bombe eller andre mystiske objekter på lufthavnsområdet, og ved middagstid kunne politiet fjerne afspærringerne.

Ifølge lufthavnens hjemmeside ventes det første passagerfly at lande klokken 15.05. Derefter bør alt gå som planlagt.

Mens lufthavnen har været lukket, har diverse luftfartsselskaber løst problemet ved blandt andet at sætte busser ind, der kunne fragte passagerer til andre flypladser.

/ritzau/TT

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip