Bomstærk forsvarsspiller skifter fra Viborg til Hobro

Skrevet af admin

04/01/2016

Dagens topnyheder

Det trængte bundhold Hobro ruster sig, inden der tages hul på forårets 15 afsluttende kampe i Alka Superligaen.

Klubben har indgået en aftale med den amerikansk-nigerianske forsvarsklippe Babajide Ogunbiyi, der tidligere har tørnet ud for Vendsyssel FF og Viborg FF. Kontrakten har en varighed på halvandet år.

Babajide Ogunbiyi er med sine 193 centimeter noget af en forsvarsklippe, og det passer godt ind i Hobro. Holdet har i efteråret været svækket af en langvarig skade til Anders Egholm.

- Vi har haft et godt øje til Babajide i flere år. Han er stærk i nærkampe og med hovedet, og derfor minder han om de midterforsvarere, vi har i forvejen.

- Det er simpelthen en ønskesigning for os, siger sportschef Jens Hammer Sørensen fra Hobro i en pressemeddelelse.

I perioden fra 2010 til 2015 spillede Ogunbiyi 116 kampe for Viborg FF samt 10 kampe for Vendsyssel FF. Han ser nu frem til et nyt eventyr i Superligaen.

- Det er dejligt, at jeg får mulighed for at fortsætte fodboldkarrieren i Danmark. Nu vil jeg sammen med min nye klub kæmpe for at blive i Superligaen, siger Ogunbiyi i en pressemeddelelse.

- På længere sigt ser jeg frem til at udvikle mig som spiller, hvilket jeg ser muligheder for med Ove Pedersen som cheftræner, siger Babajide Ogunbiyi.

Hobro ligger sidst i Superligaen inden forårets kampe.

/ritzau/