Bomstærk Kvitova venter på Wozniacki

Det er først i nat klokken 01.00 dansk tid, at Caroline Wozniacki skal i aktion i semifinalen ved WTA-turneringen i New Haven.

Men den ene finaledeltager er allerede fundet. Den forsvarende mester, Petra Kvitova, spillede sig fredag aften sikkert i finalen med en sejr på 6-0, 6-1 over sin tjekkiske landsmand Klara Zakopalova. Kvitova førte 6-0, 5-0, inden Zakopalova vandt et parti.

Wozniacki møder i sin semifinale rumænske Simona Halep, der for tiden er nummer 23 i verden. Danskeren er nummer syv.

Spiller Wozniacki sig i finalen, kan hun med glæde tænke tilbage på sidste uges WTA-turnering i Cincinnati, hvor danskeren vandt over netop Kvitova.

Turneringen i New Haven må siges at være favoritturneringen over dem alle for Wozniacki. Hun strøg helt til tops fire år i træk fra 2008 til 2011. Sammen med Venus Williams og Steffi Graf har Wozniacki vundet turneringen fire gange.

Hvis Wozniacki vinder turneringen for femte gang, kommer Wozniacki i et fint selskab med Martina Navratilova, Chris Evert og Steffi Graf, der alle har prøvet at vinde den samme WTA-turnering fem gange.

Turneringen i New Haven fungerer sig opvarmning til årets sidste grand slam-turnering, US Open, som begynder i New York i næste uge.

/ritzau/

Dagens Gossip