Bon Jovi-guitarist fyret

Rockveteranen ville have flere penge, men Jon Bon Jovi sagde nej og situationen eksploderede angiveligt. Forsangeren endte med at stikke sin mangeårige gruppekammerat en fyreseddel og Sambora vender således ikke tilbage til bandets igangværende verdensturné.

Denne udvikling har begge parter ellers forsøgt at stille fansene i udsigt, siden guitaristen i foråret meddelte, at han trak sig fra turnéen »af personlige årsager«.

Hverken Bon Jovi eller Sambora har fortalt, hvad der i virkeligheden skete, men kilder nær rockgruppen vil vide, at bataljen handlede om penge. Sambora tjente to millioner dollars om måneden plus 20 procent af netto-overskuddet på bandets koncerter, men ville have en større luns af kagen.

Ifølge det britiske musikblad NME er Jon Bon Jovis fyring sket i enighed med keyboardspilleren David Bryan og trommeslageren Tico Torres. Samboras foreløbige afløser, studiemusikeren Philip Xenidis, kaldet Phil X, kan nemlig nøjes med 10.000 dollars om måneden.

Selv om Sambora er sparket ud, fortsætter pengene med at rulle ind på hans konto. Guitaristen får royalties for de mange Bon Jovi-hits, han har været med til at skrive.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip