Bond-stjernen Daniel Craig mærker alderen trykke

Når den nye James Bond-film "Spectre" har premiere i slutningen af oktober, er det fjerde gang man kan opleve skuespilleren Daniel Craig i rollen som agent 007. Og det er altså noget den 47-årige Bond-stjerne begynder at kunne mærke på egen krop.

- Det begynder at blive hårdere. Men sådan er livet. Jeg bliver ved så længe fysikken kan holde til det, fortæller Daniel Craig i et interview med avisen The Daily Mail.

Den 47-årige stjerne fortæller, at han "arbejder sig selv ihjel" for at komme i form op til indspilningerne og indrømmer samtidig, at han har skåret ned på sine egne stunts, siden agent-præstationerne i "Casino Royale", "Quantum of Solace" og senest i "Skyfall" fra 2012.

Og det er måske ikke helt dumt. Den 47-årige skuespiller kom i hvert fald til skade under indspilningerne af den nyeste Bond-film, som er den 24. i rækken.

- Jeg kom til skade med mit knæ, da vi havde filmet en tredjedel af filmen, og vi blev nødt til at stoppe indspilningerne i to uger, mens jeg blev opereret. Jeg har det fint. Men jeg har det langt fra perfekt, afslører Daniel Craig, som mellem Bond-filmene også har haft hovedrollen som Michael Blomkvist i den engelske genindspilning af Stieg Larssons Millenium-hit, "The Girl with the Dragon Tattoo".

"Spectre" har danske premiere 30. oktober.

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip