Bond-stjernen Daniel Craig mærker alderen trykke

Når den nye James Bond-film "Spectre" har premiere i slutningen af oktober, er det fjerde gang man kan opleve skuespilleren Daniel Craig i rollen som agent 007. Og det er altså noget den 47-årige Bond-stjerne begynder at kunne mærke på egen krop.

- Det begynder at blive hårdere. Men sådan er livet. Jeg bliver ved så længe fysikken kan holde til det, fortæller Daniel Craig i et interview med avisen The Daily Mail.

Den 47-årige stjerne fortæller, at han "arbejder sig selv ihjel" for at komme i form op til indspilningerne og indrømmer samtidig, at han har skåret ned på sine egne stunts, siden agent-præstationerne i "Casino Royale", "Quantum of Solace" og senest i "Skyfall" fra 2012.

Og det er måske ikke helt dumt. Den 47-årige skuespiller kom i hvert fald til skade under indspilningerne af den nyeste Bond-film, som er den 24. i rækken.

- Jeg kom til skade med mit knæ, da vi havde filmet en tredjedel af filmen, og vi blev nødt til at stoppe indspilningerne i to uger, mens jeg blev opereret. Jeg har det fint. Men jeg har det langt fra perfekt, afslører Daniel Craig, som mellem Bond-filmene også har haft hovedrollen som Michael Blomkvist i den engelske genindspilning af Stieg Larssons Millenium-hit, "The Girl with the Dragon Tattoo".

"Spectre" har danske premiere 30. oktober.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip