Bondo var til fødselsdag i stedet for debat

DR sendte i aftes en stor debat om folkeskolen og konflikten mellem Danmarks Lærerforening og Kommunernes Landsforening med repræsentanter fra stort set alle de berørte parter til stede.

Men en af hovedpersonerne, Anders Bondo Christensen, var ikke at finde i studiet i DR Byen.

Han var nemlig til fødselsdag hos sin gamle ven.

- Jeg var til 60-års fødselsdag ved min bedste ven 'Polle', som jeg har kendt siden 1984. Det ville jeg ikke gå glip af, for jeg har også et liv uden for arbejdet, siger Anders Bondo Christensen til bt.dk.

Danmarks Lærerforening havde sendt næstformand Dorte Lange i stedet. Og det ser Anders Bondo ingen problemer i.

- Allerede første gang, hvor DR henvendte sig med ideén om debatten, forklarede jeg dem, at jeg ikke kunne, og at de i stedet kunne få Dorte, siger Bondo til bt.dk.

Han blev dog stadig kontaktet af DR og efter eget udsagn presset for at deltage. Men det blev Dorte Lange, som måtte forsvare lærernes synspunkter.

- Jeg har en fremragende næstformand i Dorte, og hun er super godt inde i sagerne, så det betyder ikke noget, at jeg ikke var der, siger Anders Bondo, som samtidig skyder rygter om en sygemeldning til jorden.

- Jeg ved godt, at der er nogen, der går rundt og siger, at jeg er sygemeldt, og at det er derfor, at vi havde sendt Dorte. Men det er noget fis. Jeg har stået til rådighed for pressen i døgndrift i to måneder, og så var der en enkelt aften, hvor jeg ikke kunne, lyder det ifølge bt.dk.

Tidligere har Anders Bondo fortalt, at han gik glip af noget af sin søns bryllupsfest, da han en fredag for nogle uger siden var til forhandlinger i Forligsinstitutionen.

Dagens Gossip