Bonnies kæreste blev dræbt på bestialsk vis: Nu er morderen dømt

Et nævningeting i Næstved finder fredag en 23-årig mand skyldig i dobbeltdrab i Sorø i september sidste år.

I en grusgrav ved Sorø blev 50-årige Jan Lindskov og 45-årige Søren Ertmann dræbt med flere pistolskud.

Mordet på de to mænd fik meget dæning landet over, fordi Jan LIndeskov var kæreste med Bonnie Cleo Andersen kendt fra dokumentaren 'Bonnie og de tusind mænd'.

Andersen lod et filmhold følge hendes liv som prostitueret, og filmen blev vist to dage inden dobbeltdrabbet, skriver BT.

Hun siger til avisen, at retsagen har været hård ved hende, og hun håber, at gerningsmændene, som dræbte ofrene med pistolskud får livstid.

- Mine tanker kan slet ikke slippe, hvor slemt de har brændt. Søren var så bange for døden, og at læse de (gerningsmænd, red.) skulle kæmpe så længe med ham, gjorde ondt langt ind i hjertet. Jeg kommer mig aldrig over det her, siger hun videre.

Den 23-årige dømte nægtede sig skyldig.

Samtidig kendes en 20-årig mand skyldig i at have deltaget i usømmelig omgang med lig og i at afbrænde den bil, som de dræbte sad i.

Et par timer efter drabene kørte de til Jan Lindskovs bopæl i Store Merløse, hvor de forsøgte at stjæle enten penge eller narkotika, fastslår nævningetinget.

Cirka 40 tilhørere, unge og ældre, er mødt op for at overvære afgørelsen. Der er ikke stole nok, og nogle må stå op.

Begge har været varetægtsfængslet siden september sidste år.

Under sagen har anklageren, advokaturchef Jeanette W. Andersen, blandt andet hæftet sig ved, at der var krudtpartikler på den 23-åriges hænder. Desuden blev der fundet blod fra det ene offer på hans tøj.

Sagen er speciel af flere grunde. For eksempel tændte den yngste mand for sin mobils videooptager, da de mødtes med de to ofre i grusgraven mellem klokken tre og fire om morgenen 12. september.

Lydoptagelsen indgår som et vægtigt bevis for anklagemyndigheden.

Man kan høre de høje smæld af de seks skud og snakken mellem de to unge efter drabene, som anklageren har betegnet som en rendyrket likvidering.

Den yngste var ikke tiltalt for drabene. Han har nægtet, at han deltog i afbrændingen af den Mercedes, som de dræbte mænd sad i, og han har også afvist usømmelig omgang med lig og forsøg på tyveri.

Men retten finder ham skyldig og henviser blandt andet til den forklaring, han kom med i et grundlovsforhør.

Senere fredag skal nævninger og dommere fastsætte straffen til de to mænd.

/ritzau/

 

Dagens Gossip