Bono bruger musikken som behandling

U2's karakteristiske frontmand Bono var måske aldrig blevet den verdensberømte musiker, vi kender, hvis ikke det var for hans mor Iris. Lige siden hendes død i 1974 har han nemlig brugt musikken som terapi, afslører han over for The Sun. Sorgen over hendes død efterlod ham med et stort hul i hjertet.

- Jeg vidste det ikke på det tidspunkt, for jeg fyldte hullet med musik. Jeg blev en kunstner på grund af hendes fravær, og det skylder jeg hende for. Jeg troede, at den vrede, jeg følte, var en del af rock 'n roll, men vreden var i virkeligheden sorg, siger Bono til The Sun.

Den 55-årige sangers mor døde af en aneurisme i hjernen, og siden da har sangskrivningen fungeret som hans behandling. Som frustreret teenager fik han nemlig ikke meget hjælp.

- Dengang jeg var en vred teenager, blev jeg sendt hen for at snakke med en om det. Efter et par uger må jeg virkelig have kedet dem, for de sagde bare "Du har det fint, smut ud herfra", fortæller Bono.

Og Bono mener ikke, at han er alene om sin smerte.

- Jeg tror alle i U2 har sådan nogle følsomme ting. Du kan ikke være i live, du kan ikke gå igennem livet, uden nogle skrammer og blå mærker, forklarer Bono.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip