Bookmaker: Dansk Folkeparti går med i borgerlig regering

Kristian Thulesen Dahl og Dansk Folkeparti vil gå i regering med Venstre.

Sådan lyder vurderingen fra bookmakeren NordicBet, der har sat odds på mulige regeringskonstellationer.

I valgkampen har DF-formanden igen og igen sagt, at han vil vælge den løsning, der giver mest indflydelse. Det bliver en plads i regeringen, mener NordicBet.

Bookmakeren har sat odds på de ni mulige konstellationer. En alliance mellem Venstre og Dansk Folkeparti står til blot 1,80 i odds. Går Dansk Folkeparti ikke i regering, kan det odds give pengene 2,4 gange igen.

- Dansk Folkeparti stod ganske vist til fremgang i meningsmålingerne, men valget blev nærmest en jordskredssejr til Thulesen Dahls tropper. Selv om partiet vil kunne få enorm indflydelse som støtteparti, har vi meget svært ved at forestille os en blå regering uden DF. Lars Løkke Rasmussen vil presse på for at få blokkens største parti med, da en regering med DF vil være langt mere stabil og handlekraftig. Samtidig kan det blive et problem for Kristian Thulesen Dahls troværdighed, hvis han ikke bruger den store opbakning til at tage et regeringsansvar, siger oddssætter hos NordicBet Tonni Munk Jensen.

En VKO-regering anser bookmakeren for lidt mindre sandsynlig, og spiller man på det, kan man få pengene 4,00 gange igen.

En firkløverregering bestående af Venstre, Konservative, Liberal Alliance og Dansk Folkeparti anser bookeren for ret usandsynlig.

Det kan give pengene 5,5 gange igen, hvis man oddser på det, og regeringen kommer til at se sådan ud.

Hvis man virkelig vil satse, skal der bettes på en regering mellem Venstre, Konservative og Radikale Venstre. Det mener NordicBet er så usandsynligt, at de vil give pengene 150 gange igen, hvis det sker.

Følg Dagens Politik for flere lignende artikler:

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip