Bookmaker freder SønderjyskE i nedrykningskampen

Mesterskabet er så godt som afgjort, men nedrykningskampen i Superligaen er helt åben. I øjeblikket er holdene i bundregionen faktisk blandt de mest formstærke i ligaen, hvilket blev fint illustreret ved, at samtlige bundhold hentede point i weekenden.

I løbet af de seneste uger har Esbjerg spillet sig i sikkerhed, og med en overbevisende 4-1-sejr over OB i weekenden er SønderjyskE godt på vej til at gøre det samme. Betsafe betaler nu pengene hele 4,70 gange igen, hvis Haderslev-holdet rykker ned. Dermed ser det ud til, at de to nedrykningsbilletter skal fordeles mellem Silkeborg, Horsens og Brøndby.

- Med weekendens resultater tyder det på, at nedrykningen bliver en kamp mellem tre klubber. Vores favorit er fortsat Silkeborg, da deres trup ser svagest ud. Samtidig bør Christopher Poulsen-sagen bestemt ikke have gavnet deres chancer. Brøndby har det på papiret sværeste slutprogram, men omvendt har Brøndby faktisk performet bedre, når de ikke har været favoritter. Horsens har ramt en rigtig dårlig stime, og samtidig er de ramt af skader til nøglespillere, siger Thomas Holm, oddssætter hos Betsafe.

Superliga 2012-2013: Nedrykning?

Silkeborg                      1,50

AC Horsens                 1,80

Brøndby                        1,80

SønderjyskE                4,70

AGF                              14,50

FC Midtjylland             24,00

Esbjerg                        50,00

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip