Bookmaker: Kun Herning kan true Sønderjyske i guld-ræset

Mens Sønderjyskes fodboldhelte danner agterlanterne i Superligaen, så ser det anderledes ud på isen. I den danske ishockey-liga har Vojens-mandskabet nemlig sat alle konkurrenter til vægs i grundspillet.

På tærsklen til slutspillet, hvor man har valgt at møde Esbjerg i første runde, er Sønderjyske derfor også favorit til at snuppe guldet.

Spilleselskabet Betsafe betaler i dag blot pengene to gange igen, hvis sønderjyderne vinder mesterskabet. Den store favoritværdighed understreges af, at kun Herning Blue Fox til odds 2,90 vurderes at være en reel udfordrer. Næste kandidat er nemlig Aalborg Pirates, som betaler pengene hele 5,25 gange igen.

- Sønderjyske har en bundsolid trup med masser af erfaring, og de er skarpe i begge ender af banen. Med deres frygtede hjemmebane i ryggen, ser vi dem som relativt klare favoritter til at vinde mesterskabet. Man skal dog aldrig dømme Herning ude. De har en ekstremt stærk defensiv, som nærmest er bygget til slutspillet, siger Thomas Holm, der er oddssætter hos Betsafe.

Kigger man på Betsafes odds, er der en markant styrkeforskel på toppen og bunden af dansk ishockey. Som fjerdestørste favorit til mesterskabet står Frederikshavn Whitehawks i odds 5,75. Herefter er der et gigantisk spring til den femtestørste favorit, som er Esbjerg Energy til odds 40.

- De fire øverstseedede hold i slutspillet har en ekstra hjemmekamp i opgørene mod de fire lavestseedede, hvor der spilles bedst af syv kampe. Og det er klart, at det skal afspejle sig i oddsene. Men det markante spring i oddsene er også udtryk for, at vi ikke anser det for realistisk, at nogle af outsiderne overrasker. Kvalitetsforskellen er simpelthen for stor mellem top og bund, lyder vurderingen fra Thomas Holm.

Hvilket hold vinder Superisligaen 2013/2014?

SønderjyskE: 2.00

Herning Blue Fox: 2.90

Aalborg Pirates: 5.25

Frederikshavn Whitehawks: 5.75

Esbjerg Energy: 40.00

Odense Bulldogs: 40.00

Rødovre Mighty Bulls: 50.00

Herlev Eagles: 95.00

Dagens Gossip