Bookmaker tror ikke på mere spilletid til Bendtner

Nicklas Bendtners ophold i Juventus har indtil videre været en rungende fiasko. Angriberen formåede ikke at gribe chancen, da han tidligere på sæsonen fik regelmæssig spilletid. Sidenhen løb han ind i skader og skandaler, der sendte ham ud i kulden i den italienske storklub.

Derfor var det også en positiv overraskelse, at Bendtner til weekendens kamp mod AC Milan var at finde på Juventus-bænken. Ifølge Betsafe skal danske fans dog ikke skrue forhåbningerne i vejret. Bookmakeren forventer ikke, at Bendtner får mere spilletid i Juve-trøjen.

- Bendtners bænkeplads mod AC Milan var efter vores vurdering et udtryk for manglende alternativer i truppen. Han har ganske vist scoret et par gange for reserverne, men han er ikke populær i klubben. Derfor tror vi heller ikke, at Juve-træner Antonio Conte vil vise ham den gestus at lade ham få mere spilletid, siger Thomas Holm, oddssætter hos Betsafe.

Juventus ligner en sikker mester i Italien. Med fem kampe tilbage har ’Den Gamle Dame’ et forspring på 11 point ned til nærmeste forfølger.

Får Nicklas Bendtner mere spilletid for Juventus i indeværende sæson?

Ja: 2,00

Nej: 1,75

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip