Bookmaker tror ikke på mere spilletid til Bendtner

Nicklas Bendtners ophold i Juventus har indtil videre været en rungende fiasko. Angriberen formåede ikke at gribe chancen, da han tidligere på sæsonen fik regelmæssig spilletid. Sidenhen løb han ind i skader og skandaler, der sendte ham ud i kulden i den italienske storklub.

Derfor var det også en positiv overraskelse, at Bendtner til weekendens kamp mod AC Milan var at finde på Juventus-bænken. Ifølge Betsafe skal danske fans dog ikke skrue forhåbningerne i vejret. Bookmakeren forventer ikke, at Bendtner får mere spilletid i Juve-trøjen.

- Bendtners bænkeplads mod AC Milan var efter vores vurdering et udtryk for manglende alternativer i truppen. Han har ganske vist scoret et par gange for reserverne, men han er ikke populær i klubben. Derfor tror vi heller ikke, at Juve-træner Antonio Conte vil vise ham den gestus at lade ham få mere spilletid, siger Thomas Holm, oddssætter hos Betsafe.

Juventus ligner en sikker mester i Italien. Med fem kampe tilbage har ’Den Gamle Dame’ et forspring på 11 point ned til nærmeste forfølger.

Får Nicklas Bendtner mere spilletid for Juventus i indeværende sæson?

Ja: 2,00

Nej: 1,75

Dagens Gossip