Bookmaker tror mindre på AGF's overlevelse i superligaen

Med sølle fem point er AGF det hold, der har hentet færrest point i Superligaens forårsrunde. Den magre pointhøst har bragt holdet tættere og tættere på nedrykningskampen.

Og det seneste nederlag til Randers FC får nu spilleselskabet Betsafe til at sænke sit odds på en AGF-nedrykning markant. Så sent som i sidste uge betalte Betsafe pengene 15 gange igen, hvis AGF rykker ned. Dette odds står nu i 5,50.

- Kampen mod Randers FC var på mange måder en eksamen, og AGF dumpede med et brag. De møder et hold, som er i dårlig form, og som skal spille Pokalfinale fire dage senere. Alligevel er Peter Sørensens tropper ikke i stand til at få noget med hjem. Det finder vi stærkt foruroligende. Nu har aarhusianerne tre relativt svære kampe tilbage, og det er ikke givet, at de får point i nogle af dem, siger Thomas Holm, oddssætter hos Betsafe.

Trods det markante fald i oddset på AGF vurderer spilleselskabet dog fortsat, at Horsens og Brøndby er større nedrykningsfavoritter end GF'erne. Største favorit til at tage turen ned i 1. Division er naturligvis Silkeborg, der i øjeblikket har tre point op til stregen.

Rykker AGF ud af Superligaen i 2013?

Ja                  5,50
Nej                1,11

Rykker Brøndby ud af Superligaen i 2013?

Ja                  2,10
Nej                1,65

Rykker Horsens ud af Superligaen i 2013?

Ja                  1,90
Nej                1,80

Rykker Silkeborg ud af Superligaen i 2013?

Ja                  1,15
Nej                4,70

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip