»Borat« med i de superriges klub

Han er for første gang med på listen over Storbritanniens og Irlands rigeste fra underholdningsindustrien.

»Borat«-stjernen og hans kone Isla Fisher er placeret som nummer 31 på 2013-udgaven af den opgørelse, avisen Sunday Times udarbejder en gang om året. Ægteparret deler pladsen med Liam Neeson, som ligeledes er god for 620 millioner, når hans formue omregnes til danske kroner.

Sunday Times anslår, at Baron Cohen tjente godt 182 millioner kroner i det forløbne år takket være sin medvirken i en række internationale filmsuccesser.

Andre kendte navne på listen er Paul McCartney, Harry Potters »mor« J.K. Rowling og musikmakatoren Simon Cowell, som alle hører hjemme i mangemilliardærernes klub. Den tidligere Beatle og hans kone Nancy Shevell har en samlet formue på godt 5,8 milliarder kroner og forfatterinden er god for cirka fem milliarder, mens Cowell må nøjes med knap 2,3 milliarder på kistebunden.

Hollywood-ægteparret Catherine Zeta-Jones og Michael Douglas’ formue anslås til rundt regnet 1,7 milliarder kroner, og Sunday Times vurderer, at Gwyneth Paltrow og hendes musikermand Chris Martin tilsammen svinger sig op på 821 millioner.

Tallene på Sunday Times-listen er baseret på alle kendissernes aktiver
- fra fast ejendom og bankindeståender til aktier og andre værdipapirer.

Dagens Gossip