Borgen-stjerne ærgrer sig over sølle EM

Sommeren i år byder på en hel del sport i form af både OL, Tour de France og EM i fodbold, men sidstnævnte kan ikke helt få begejstringen i top hos skuespilleren Pilou Asbæk, der ellers betegner sig selv som lidt af en fodboldfan.

Det fremgår af "Krigen"-skuespillerens Twitter-profil, hvor han beklager sig over niveauet ved dette europamesterskab.

- Jeg betragter mig selv som en fodboldfan. Jeg kan lide det, lide at spille det, lide at se det, vær sød Euro2016 (betegnelse for dette års EM, red.). Stop med at teste mig! Værste turnering nogensinde, skriver den folkekære skuespiller.

Lørdag aften var det Kroatien-Portugal, som tørnede sammen i en ottendedelsfinale. En kamp som Portugal kunne trække sig sejrrigt ud af med en 1-0 sejr.

34-årige Pilou Asbæk er netop nu aktuel i HBO-serien "Game of Thrones", hvor han spiller den berygtede pirat Euron Greyjoy, som er onkel til karakteren Theon Greyjoy.

Det er dog langt fra første gang, at en dansker medvirker i den populære serie. Også Nikolaj Coster-Waldau spiller med i serien, ligesom at den danske skuespillerinde Birgitte Hjort Sørensen også kort var med i seriens femte sæson.

Se "Borgen"-skuespillerens tweet her: https://twitter.com/PilouAsbaek/status/746807833950322690

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip