Borgere i protestmarch mod Justin Bieber

Sangeren har lejet R&B-produceren Dallas Austins hus og vil efter sigende slå sig permanent ned i Atlanta.

Bieber har gjort sig voldsomt upopulær i Los Angeles-forstaden Calabasas og satte fornylig sin villa til salg. Han rykker i stedet til Atlanta, og det er beboerne i Austins gamle bydel Buckhead vrede over - så vrede, at de går på gaden i en protestmarch i dag.

Bag initiativet står den lokale ejerforening Buckhead Neighborhood Coalition, som forklarer baggrunden på Facebook: »Justin Biebers flytning til Atlanta kan kun være skidt for vores børn og for lokalsamfundet. Folk kan jo ikke lade deres børn lege i deres egen indkørsel af frygt for, at han ræser rundt i påvirket tilstand. Lad ikke sådan en knægt ødelægge, hvad vi har arbejdet så hårdt for«, lyder det blandt andet.

Bieber blev ugleset i Calabasas, da han kørte rundt på de små villaveje med langt over 100 kilometer i timen uden hensyn til kvarterets legende børn.

I Atlanta har politit optrappet patruljeringen i det eksklusive Buckhead-kvarter siden Bieber flyttede ind i sidste uge. Det sker angiveligt for at sikre sangeren mod chikane fra pågående fans.

Ordensmagten understreger dog samtidigt, at man ikke vil tolerere nogen form for ballade fra popstjernens side.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip