Borgmester fik lavet ulovlige cykelreparationer

Borgmester Morten Slotved (K) i Hørsholm Kommune møder kritik, efter et aktiveringsprojekt med reparation af cykler i kommunen udviklede sig til konkurrenceforvridning. Cyklerne blev repareret til under markedspris. Og borgmesteren har selv været kunde.

Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Jeg har to rigtig gamle cykler, som jeg har fået istandsat dernede. Det har jeg betalt for med dankort og fået kvittering. Jeg ville ikke have fået det lavet, hvis ikke der gik fire aktiverede og kunne hygge sig med det, forklarer Morten Slotved til Frederiksborg Amts Avis.

Borgmesteren møder kritik fra blandt andre Liberal Alliance i Hørsholm, og kritikken bakkes op af professor på Institut ved Statskundskab ved Aalborg Universitet, Henning Jørgensen.

- Det er ulovligt. Borgmesteren må ikke bringe sig i situationer, hvor han kan have privat interesse i noget som helst. Der bliver med det samme rejst tvivl om hans motiver. Han kan kalde det nok så meget gamle havelåger, men han får arbejdet udført under markedspris, siger Henning Jørgensen.

Projektet er nu stoppet, mens kommunen undersøger, hvilket omfang konkurrenceforvridningen har haft.

Morten Slotved beklager og tager, ifølge avisen, sagen til efterretning.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip