Borgmester kæmper for at bevare skattecenter

Borgmester H.P. Geil er bekymret for fremtiden for SkatteCenter Haderslev. Derfor har han skrevet til skatteminister Morten Østergaard om sagen. Der går nemlig rygter om, at SkatteCenter Haderslev skal lukke.

Med brevet håber borgmesteren med saglige argumenter at medvirke til at styrke fokus på SkatteCenter Haderslev som et naturligt og rationelt valg når der skal etableres en fremtidssikret national organisationsstruktur på skatteområdet.

- Der verserer for tiden vedholdende rygter om, at SkatteCenter Haderslev står overfor en snarlig lukning i forbindelse med rationaliseringer og effektiviseringer på skatteområdet. Jeg skal ikke lægge skjul på, at disse oplysninger i høj grad overraskede mig, fordi placeringen af et skattecenter i Haderslev for blot 7 år siden netop kom i kølvandet på tabet af et meget stort antal offentlige arbejdspladser, skriver H.P. Geil blandt andet til Morten Østergaard.

Borgmesteren i Haderslev frygter, at Skatteministeriet efter i første omgang at have reduceret antallet af skattecentre til 27 nu vil skære antallet yderligere ned.
 

Dagens Gossip